Om No Generation

No generation startades 2021 av vännerna Eric, Jakob, Hannes, Max och Julius när de möttes en ruggig vårkväll. Ni vet ett sådan där märkligt väderfenomen som bara kan ske i Karlskrona. Vinden kom från alla väderstreck samtidigt, rasslade i träden och ven över hustaken, regnet kom nerifrån och upp. Ett paraply i det vädret var lika handlingsförlamad som en akademiker i en snickarbod.

 

Vännerna hade hört rykten om att en butikslokal i centrum skulle bli ledig inom kort. De började spåna på hur de kunde nyttja denna som en klädbutik ty de alla delade en stor passion och intresse för kläder. Men de ville inte starta vilken klädaffär som helst. De ville starta en klädbutik där kundens önskemål var i fokus, en plats med familjär stämning och med ett komplett utbud av premiumkläder.

 

No Generation är till för alla generationer, en samlingsplats för människor som har eller letar efter stil; för No Generation står för stil. För mode kommer och går men stil består.

 

Genom denna webbutik hoppas vi kunna nå ut och förmedla vår stil med hela Sverige. I webbutiken har vi försökt skapa samma trevliga och familjära atmosfär som vi har i vår fysiska butik, vi hoppas verkligen vi lyckats med det men om du har önskemål på hur vi kan göra den ännu bättre så tveka inte att höra av dig, så ska vi göra vårt yttersta för att verkställa era önskemål. 

Välkommen in i familjen No Generation.Eric Bengtsson - VD

Jakob Ugurlu - Styrelseordförande, vice VD

Hannes Hjelm - IT-chef

Max Peterson - Ekonomichef

Marthin Latvalehto – Personal

 

Öppettider

Måndag Stängt

Tis-Fre 11-18

Lördag   10-16

Söndag Stängt

Borgmästaregatan 16
371 15 Karlskrona

Telefon: 0455-35 01 09
info@nogeneration.se